Club van 111 iets voor jou?

Steun ook het openbaar Carnaval, word lid van de Club van 111

Het is al weer meer dan 30 jaar geleden dat deze club werd opgericht, met als doel om het openbaar carnaval in Wijchen financieel te ondersteunen. En 111 staat niet voor 111 personen zoals sommige mensen denken, maar Hfl. 111,- welke de leden jaarlijks als contributie betalen. Na invoering van de euro is dit bedrag omgezet naar € 55,11, want bij carnaval moet in getallen toch op een bepaalde manier het cijfer 11 terugkomen.

Wat gebeurt er met de opbrengst ? Deze wordt mede gebruikt voor de proclamatieavond, de receptie, de naamsverandering, het aankleden van prins, de optocht en het stimuleren van carnavalsfeesten voor de jeugd, ouderen en gehandicapten.

Wat krijgen de leden terug ?

Uiteraard is het lidmaatschap in eerste instantie bedoeld als donatie aan het openbaar carnaval in het Urnerijk. Maar ieder lid krijgt twee gratis kaartjes voor de Prinsenproclamatie (op de zaterdag van het 11/11 Spektakel), een persoonlijke uitnodiging voor de prinsenreceptie (per mail), de Naamsverandering en de Sleuteloverdracht op het kasteel. Op vertoon van de onderscheiding met jaarplaatje hebben de leden gratis toegang tot alle activiteiten welke georganiseerd worden door het Urnekabinet en tevens bij bijna alle feestelijkheden van de verschillende carnavalsverenigingen.
Verder krijgt u toegang voor twee personen voor het stamppottenbuffet op de zondagmiddag na de Wijchense reut met carnaval.

Heeft u vragen over de club van 111? Neem dan contact op met het UK via clubvan111@urnerijk.nl.

Wilt u graag lid worden? Klik dan op onze webshop.