Carnaval Circus wit 64Op zaterdag 14 november organiseert het Urnekabinet weer de jaarlijkse Prinsenproclamatie in het Maaswaal College aan de Veenseweg. Deze feestelijke avond staat in het teken van de bekendmaking van onze nieuwe Prins van het Urnerijk. Ook wordt er op een fantastische manier afscheid genomen van Prins Stan d’n Urste.

De avond begint traditiegetrouw om 20:11 uur en de nieuwe prins van het Urnerijk zal anders dan eerdere jaren al omstreeks 22:41 uur (elf over half elf) op spectaculaire wijze bekend worden gemaakt aan alle Urnerijkers.

Tijdens deze feestavond zijn er ook diverse optredens te bewonderen. Ook wordt het Wijchens Pumke uitgereikt. Dat gaat naar een persoon/vereniging, die zich op een uitzonderlijke manier het Wijchens carnaval heeft gesteund.

De knallende slotact wordt verzorgd door de Gebroeders Rossig.

Na de bekendmaking van de nieuwe Prins wordt de avond inmiddels traditiegetrouw afgesloten door Feest DJ Ronnie, die het feest tot ongeveer 01:30 uur zal voortzetten.

De Prinsenproclamatie is voor iedereen toegankelijk en hiervoor kunt u kaartjes kopen bij Zaal Sterrebosch, Zaal Verploegen, Cafetaria De Markies en Expert Wijchen. De kaartjes kosten slechts € 8,- per stuk.

Zondag 22 november kunt u allen de prins en zijn gevolg feliciteren. De receptie vindt plaats in Umberto, Graafseweg 699 te Wijchen en start traditiegetrouw 15.11 uur. Iedereen is daar van harte welkom!!!