Op 11 en 12 november 2016 organiseert het Urnekabinet van 20:00 uur tot 01:00 uur een evenement genaamd het 11-11 Spektakel op de Markt in Wijchen.

Op donderdag 10 november wordt een feesttent geplaatst op de markt. Het gebied tussen de binnenste bomenrij wordt hiervoor afgesloten. Dit opbouwen begint na de weekmarkt, rond 14.00 uur. Op vrijdag 11 november zijn er optredens van Waylon en de Originals in de tent. Op zaterdag 12 november vindt de onthulling van de nieuwe Prins van het Urnerijk plaats en op zondag 13 november wordt de tent weer leeggeruimd. Op maandag 14 november wordt de tent tenslotte weer afgevoerd.

Tijdens het evenement, maar ook tijdens opbouwen en afbreken van de tent kan hinder ontstaan in de vorm van geluid, bereikbaarheid enz.

Verleende vergunning
Om het evenement te mogen houden is een vergunning verleend door de Gemeente Wijchen. In deze vergunning is een aantal voorwaarden opgenomen waaraan wij ons moeten houden. Wij hebben diverse maatregelen getroffen om deze voorschriften na te leven en wij doen er alles aan om het evenement ordelijk te laten verlopen.

Vragen of klachten
Dat ondanks de getroffen maatregelen het evenement enige overlast met zich mee kan brengen, sluiten wij niet uit. Wij hopen dat u daarvoor begrip kunt opbrengen. Als er naar uw mening toch teveel overlast wordt veroorzaakt, dan vragen wij u contact op te nemen met leden van het Urnekabinet. Zij zijn gedurende het gehele evenement aanwezig bij de tent op de markt.

U bent natuurlijk ook van harte welkom op het evenement!