Beste carnavalsverenigingen/groepen/horeca en Urnerijkers,
Binnenkort gaan wij weer starten met het carnavalsseizoen 2015-2016. Na een fantastisch Circus jaar gaan wij ons nu opmaken voor het …………………..jaar.

Hopelijk heeft iedereen er weer zin in. Carnaval in het Urnerijk is de laatste jaren uitgegroeid tot een geweldig festijn voor jong en oud. Iedereen werkt daar aan mee. De Horeca, de sponsoren, de gemeente, de politie, de pastores, de bejaardenhuizen, andere instellingen maar natuurlijk vooral JULLIE !!

Jullie zijn de laatste jaren de motor van het carnaval. De vele verenigingen en groepen die van alles organiseren en overal bij elk evenement aanwezig zijn.

Natuurlijk zijn er ook nog genoeg dingen die beter kunnen.

Toch maken wij elk jaar weer met z’n allen een groot feest van. Met aan het hoofd van het Urnerijk de Prins  en de natuurlijk niet te vergeten de Jeugdprins(es). De jeugdprins(es) en gevolg hebben ook de laatste jaren ervoor gezorgd dat het carnaval in Het Urnerijk nog gezelliger is geworden!!! Het niveau is hoog en dat willen wij zo houden.

Wij willen jullie dan ook uitnodigen voor de BALV (Bijzondere Algemene Leden Vergadering) donderdag 22 oktober 21.00 uur in Zaal Verploegen. Graag max. 2 afgevaardigden van elke groep / vereniging. Willen jullie laten weten of jullie daarbij aanwezig zijn. Aanmelden via info@urnerijk.nl.