Prinsengroep 2019

Prins Ruud

Prins John

Ik zal mezelf eerst eens even voorstellen. Ik ben John Toonen, 45 jaar en al 20 jaar getrouwd met
Sandra. We hebben 2 dochters Kylèn (16 jaar) en Ize (13jaar). Ik ben geboren op de Heilige Stoel, daarna al snel verhuisd naar de Blauwe Hof en via een paar jaartjes in Brabant gewoond te hebben nu alweer sinds 2008 op de Wintertaling.

Ik werk sinds 2013 bij Hoes Errogas BV in Nijmegen. Daar zit ik op kantoor en regel ik de planning en inkoop van onze montage tak. Daarvoor heb ik jaren in de installatiewereld gezeten.

Mijn hobby’s zijn tennissen, wielrennen, in de winter lekker skiën, het coachen van mijn jongste dochter bij MHC Wijchen en op de zondag probeer ik eens in de 2 weken ook nog een beetje mee te ballen bij het recreanten team van AWC al wil dat laatste nog niet zo lukken.

Verder zit al sinds de oprichting ervan bij de Bende van Ellende, opgericht in 1994 en uitgegroeid tot een club van 34, met ieder jaar als hoogtepunt ons jaarlijks weekendje weg en natuurlijk de carnaval waar wij ook al sinds 1994 mee doen met “de Wijchense Reut”. Dus toen het UK mij vroeg of ik prins van Wijchen wilde worden vond ik dat wel een hele eer en had ik mijn antwoord al vrij snel klaar. “Dat gaan we doen”. En na een avondje met het UK en mijn vrouw Sandra bij elkaar gezeten te hebben waren we eruit en konden we aan de slag met het samenstellen van de prinsengroep 2019.

Na de samenstelling hiervan konden we beginnen en was het ”KLEURRIJK JAAR” al snel gevonden

Het “Kleurrijk Jaar” wordt een jaar vol vrolijkheid en gezelligheid en waarin iedereen zichzelf kan zijn. Niets is te gek. We gaan er met z’n allen een mooi feestje van maken.

Adjudant Hans

Mijn naam is Hans Toonen en ik ben 43 jaar. Samen met mijn vrouw Jennifer en mijn 2 zonen Sem en Tijn woon ik op de Aalsburg, waar ik ook geboren ben.

Ik werk bij Installatiebedrijf Megens in Druten. Als projectleider Utiliteit mag ik mooie en innoverende projecten leiden van multifunctionele accommodaties, zorgcomplexen, scholen tot kantoorgebouwen.

Naast mijn werk mag ik trainer/leider zijn bij voetbalvereniging AWC. Dit doe ik met veel plezier. Dit jaar train en leid ik de jongens van JO10-1 samen met een collega trainer/leider, dit geeft mij veel plezier en energie. Daarnaast speel ik zelf 1x in de 2 weken op de zondagochtend nog fanatiek recreatief potje voetbal met de recreanten, waarna we ons 1e team aanmoedigen. ( meestal vanuit de kantine J )

Verder ben ik lid van de Bende van Ellende, een carnavalsgroep van zo’n 34 personen die samen graag plezier maken tijdens de carnaval. Natuurlijk nemen wij ook al jaren deel aan de WIJCHENSE REUT en zijn in het verleden ook regelmatig in de prijzen gevallen. Tegenwoordig komt de gezelligheid toch wel boven het winnen van prijzen.

Van jongs af aan vier ik al carnaval, het is een mooi feest waarbij jong/oud, man/vrouw gezellig samen met elkaar zingen, dansen en plezier maken. Ik hoop dat wij als Prinsengroep Kleurrijkjaar 2019 deze traditie kunnen voortzetten en overdragen aan onze kinderen zodat zij samen met vrienden en familie dit mooie feest kunnen vieren.

Graag zie ik jullie dit jaar en lopen we samen de polonaise!

3x Alaaf!!!

Ton
Frank

Adjudant Leon

Hallo mijn naam is Leon Cobussen.

Ik ben getrouwd met Carry en ben de trotse vader van drie leuke dochters van 11 jaar ( Marit), 10 jaar (Meike) en 7 jaar (Lise ).

Verder ben ik 42 jaar en werkzaam in Ede bij Plantion. Dit is een coöperatie van kwekers die er hun bloemen en planten verhandelen. Hier ben ik verkoper in de buitendienst dat houdt in dat ik de kopers en kwekers aan elkaar “koppel “ zodat er handel tot stand komt.

25 jaar lang heb ik gevoetbald, maar door blessures is dit helaas niet meer mogelijk. Nu ben ik gaan fietsen op een racefiets. Verder draai ik bardiensten bij de hockeyclub waar mijn dochters hockeyen en ben ik komend jaar coach bij de F4 waar mijn jongste dochter speelt.

Carnaval is een van de mooiste feesten, waar iedereen altijd vrolijk van wordt en er altijd kleurrijk op staat. Dus laten we er ook dit jaar weer een groot feest van maken.

Veel plezier komend carnaval !!   Alaaf

Page Femke

Mijn naam is Femke van de Vondervoort en ik ben 20 jaar jong. Ik woon met mijn ouders en broer in de Woezik.

Ik zit in het derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan de HAN in Nijmegen. Daarnaast werk ik bij lunchkamer Ons Thuys, tegenover het kasteel in Wijchen. In mijn vrije tijd speel ik badminton bij BC Smashing en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

Doordat ik mijn hele leven al carnaval vier, met de Schuimkoppen en mijn vriendinnen heb ik altijd al de stille droom gehad om page te mogen zijn in het Urnerijk. Vooral omdat ik het avontuur al eens van dichtbij heb mogen meemaken, mijn vader Peter is namelijk adjudant geweest bij prins Arnold d’n Urste in het Hollands jaar, wist ik meteen dat ik het wilde doen!

Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in deze carnaval als ik en ik wens iedereen dan ook een hele leuke en kleurrijke carnaval toe!

Veel liefs,

Femke

Lisanne
Lotte

Page Anouk

Mijn naam is Anouk Hermsen en ben 19 jaar jong. Ik woon in Wijchen-noord bij mijn ouders met mijn jongere zusje Isa.

Ik studeer op dit moment aan de HAN in Nijmegen en volg de studie sportkunde. Daarnaast ben ik werkzaam in een sportschool in Nijmegen en in de horeca in Wijchen.

Carnaval is er met de paplepel ingegoten. Vroeger altijd naar de Wijchense reut, op de basisschool werd er volop carnaval gevierd en later ben ik een aantal jaar lid geweest van de blauwkoppen waar ik als dansmarieke danste. Dit deed ik altijd met veel plezier.

Dit jaar werd ik opgebeld met de vraag of ik page wilde worden. Ik wilde dit als klein meisje altijd erg graag maar de laatste jaren ben ik er nooit meer echt mee bezig geweest. Toen ik gebeld werd hoefde ik er niet lang over na te denken, de volgende dag heb ik gelijk ja gezegd.

Wij gaan er met z’n alle een top carnaval van maken in het KLEURRIJK JAAR!

3 x Alaaf en tot ziens in de polonaise

Liefs Anouk! x

Secretariaat prinsengroep Kleurrijk jaar 2019:

Aalsburg 1420
6602 TP Wijchen

Tel: 06 – 576 230 36
Email: prinsengroep2019@urnerijk.nl
Rek.nr. NL 91 RABO 030 496 62 23 t.n.v. Prinsengroep 2019