Club van 111 iets voor jou?

Het is al weer 24 jaar geleden dat deze club werd opgericht, met als doel om het openbaar carnaval in Wijchen financieel te ondersteunen. En 111 staat niet voor 111 personen zoals sommige mensen denken, maar Hfl. 111,- welke de leden jaarlijks als contributie betalen. Na invoering van de euro is dit bedrag omgezet naar € 55,11, want bij carnaval moet in getallen toch op een bepaalde manier het cijfer 11 terugkomen.

Wat gebeurt er met de opbrengst ? Deze wordt mede gebruikt voor de proclamatieavond, de receptie, de naamsverandering, het aankleden van prins, de optocht en het stimuleren van carnavalsfeesten voor de jeugd, ouderen en gehandicapten.

Wat krijgen de leden terug ?

111Uiteraard is het lidmaatschap in eerste instantie bedoeld als donatie aan het openbaar carnaval in het Urnerijk. Maar ieder lid krijgt twee gratis kaartjes voor de Prinsenproclamatie (op de zaterdag van het 11/11 Spektakel), een persoonlijke uitnodiging voor de prinsenreceptie (per mail), de Carnavalsmis, de Naamsverandering en de Sleuteloverdracht op het kasteel. Op vertoon van de onderscheiding met jaarplaatje en de bekende rode sjaal hebben de leden gratis toegang tot alle activiteiten welke georganiseerd worden door het Urnekabinet en tevens bij bijna alle feestelijkheden van de verschillende carnavalsverenigingen.
Verder krijgt u toegang voor twee personen voor het stamppottenbuffet op de zondagmiddag na de Wijchense reut met carnaval.

Heeft u vragen over de club van 111? neem dan contact op met de secretaris Michel Hendriks (06-46144461) of michel@urnerijk.nl.

Wilt u graag lid worden? Vult u dan het formulier op deze pagina in.

Wilt u graag lid worden van de club van 111? Vul dan het onderstaande formulier in:

  • 0,00 €

Samen maken we het Urnerijk...

Nog rijker! Vind jij het openbaar carnaval in Wijchen ook belangrijk? Sluit dan aan in onze polonaise en help mee om het openbaar carnaval in het Urnerijk nóg leuker, groter en dus rijker te maken! Carnaval vieren doen we samen en vele handen maken licht werk. Daarom zoeken we enthousiaste vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen in het bestuur of een van de nieuw te vormen commissies. Je bijdrage is in tijd beperkt, maar wel heel waardevol. We hebben een aantal rollen waarbij we hulp kunnen gebruiken. Help je mee? Samen maken we het Urnerijk…nog rijker!

In welke rol verrijk jij het Urnerijk?
Bekijk hier de rollen die we nog zoeken.

 

 

Stichting Openbaar Carnaval Urnerijk

Stichting Openbaar Carnaval Urnerijk Op 12 maart heeft de bijeenkomst plaatsgevonden m.b.t. de oprichting van de Stichting Openbaar Carnaval Urnerijk. In onderstaande afbeelding (klik om te vergroten) ziet u welke taken nog vacant zijn. Heeft u interesse in één of...

Prins John in het “Kleurrijk Jaar”

Prins John in het “Kleurrijk Jaar” WIJCHEN, 10 november 2018 - Zaterdagavond is in de feesttent op de markt tijdens het 11/11 spektakel John Toonen gekroond tot Prins John van het Urnerijk. Samen met zijn adjudanten Leon Cobussen en Hans Toonen en met zijn...

Prins Ruud d’n Urste in het “Wijchens jôar”

Prins Ruud d’n Urste in het “Wijchens jôar” WIJCHEN, 11 november 2017 - Zaterdagavond is in de feesttent op de markt tijdens het 11/11 spektakel Ruud van Swam gekroond tot Prins Ruud d’n Urste van het Urnerijk. Samen met zijn adjudanten Ton Kosterman en...

Agenda

08/11/2019
  • 11/11 Spektakel

    Op 08/11/2019, aanvang 20:30 uur, locatie:  Markt centrum Wijchen


09/11/2019
  • 11/11 Spektakel met onthulling prins carnaval 2020

    Op 09/11/2019, aanvang 20:10 uur, locatie:  Markt Wijchen, Nederland


15/11/2019
  • Prinsenreceptie Urnerijk

    Op 15/11/2019, aanvang 20:10 uur, locatie:  NTB