Prinsengroep 2018

Prins Ruud

Prins Ruud

Beste Urnenrijkers,

Ik ben Ruud van Swam 49 jaar , getrouwd met Jolanda en heb drie dochters Anna, Sacha en Isa. Mijn wieg stond ooit op de Leemweg daar waar ik nu weer samen  met mijn gezin ben neergestreken.

Na 20 jaar bij de post in Wijchen te hebben gewerkt ben ik nu alweer 8 jaar werkzaam bij Aon een verzekeringsmakelaar in Nijmegen. Naast mijn functie als administratief medewerker maak ik deel uit van de personeelsvereniging zowel lokaal als landelijk. Wij organiseren jaarlijks een aantal leuke activiteiten om werk en plezier in balans te houden.

Mijn hobby’s zijn  wielrennen en voetbal ,  mijn cluppie is AWC. Ik ben daar keeperstrainer bij de selectie en draag mijn steentje bij  de organisatie van het AWC Tourspel en het gezellige AWC 7x7 toernooi voor 35 +. De combinatie van sport en gezelligheid daar kan ik erg van genieten. Samen maakt ons sterk.

Carnaval is natuurlijk een prachtig feest en toen het Urnenkabinet mij vroeg om Prins te worden hoefde ik niet lang na te denken, ik had immers ooit nee gezegd. Na een goed gesprek aan de keukentafel met het Urnenkabinet en mijn vrouw Jolanda zijn de laatste plooien glad gestreken en was de Prins voor 2018 geboren.  Niet veel later was de prinsengroep 2018 compleet en konden de voorbereidingen beginnen.

Ik wil jullie daarom de Prinsengroep kort aan u voorstellen.

Ton Kosterman voetbalvriend,  samen zijn wij naar veel wedstrijden van het Nederlands Elftal geweest met als hoogte punt het WK 98 , 3 weken toeren  in een oranje busje door Frankrijk.

Frank Toonen mijn  collega bij Aon is een echte regelneef.  Hij bewijst dat werk en gezelligheid samen hand in hand gaan. Hij is ook het meesterlijk brein achter de poejersuukerband die jaarlijks optreed op het AWC 35+ 7x7 toernooi.

Lotte Willems en Lisanne Peters zijn de dochters van de Neutenkrakers die zorgen natuurlijk  voor een onvergetelijk Carnaval 2018.

Het thema  is dit jaar het Wijchens Joar. De rijke historie van Wijchen geeft ons veel mogelijkheden om in de optocht leuk voor de dag te komen. Wijchen gaat hand in hand , de trainer van sportclub Woezik, de pages uit Alverna , het kleinkind van de Kavel en de Prins van de Leemweg dit zijn vijf mooie puzzelstukjes voor het Wijchens joar.

Samen zijn we sterk ,Wijchen en zijn kerkdorpen!

Ik heb veel zin om samen met de Prinsengroep 2018  er een fantastisch Wijchens Joar van te maken ! Daar wilt u toch ook bij zijn ! Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaf !

Prins Ruud d’n Urste

Adjudant Ton

Beste Urnerijkers,

Ton Kosterman is mijn naam bij de meeste wel bekend als de voetbaltrainer van sc. Woezik en in het verleden Alverna en A.W.C..

Toen ik in Maart van het Urnekabinet een telefoontje kreeg met de vraag om adjudant van de Prins te worden was ik wel verrast. Heel even heb ik getwijfeld maar al snel was ik overtuigd dat ik het moest doen. Ik wilde en kon de Prins niet teleurstellen, daarnaast vind ik het een eer om als Wijchenaar hiervoor gevraagd te worden en tot slot ik ben met carnaval opgegroeid. Ik vind het een fantastisch feest en mijn vader zat in de eerste raad van elf van de Woaendonkers. Als kind ging ik al mee naar de carnaval in de tijd dat de optocht nog door de Zwanensingel kwam. Later was het elk jaar weer met mijn vrienden na de optocht bij ons thuis boerenkool eten en daarna weer een biertje drinken bij “Het Sterrebosch”, “Café Reuvers” en “Het Witte Paard”. Reden genoeg dus om Ja te zeggen.

Ik ben opgegroeid op de Pas in Wijchen Noord. Na 10 jaar Kerkeveld woon ik nu samen met mijn vrouw Sandra en onze twee kinderen Nick en Lieke in de Woezik. Mijn zoon is al eens adjudant van de jeugdgroep bij “De Wozokotten” geweest dus vader treed nu in de voetsporen van zijn zoon, hoe mooi kan het zijn! Ook hebben wij een aantal jaren met ons gezin met “De Buurtgenoten” aan de optocht mee gedaan. “De Buurtgenoten” zijn een aantal gezinnen uit de Woezik die jaarlijks de braderie “Woezik Op Stelten” organiseren.

De vriendschap met Prins Ruud is ontstaan in de tijd dat wij in de jeugd bij A.W.C. voetbalde. Onze vriendschap is altijd gebleven. Zo hebben we hele mooie momenten beleefd als trouwe supporters van het Nederlands Elftal en zijn we 20 jaar collega’s geweest bij de Post. Ja hoor ook weer in Wijchen. Van adjudant Frank ben ik in de jaren 8o nog jeugdleider geweest. Samen met twee voortreffelijke charmante pages uit Alverna hebben we een Top Prinsengroep en gaan wij er een fantastisch Wijchens Joar van maken.

Allen veul Carnaval Plezier in het “Wijchens Joar”.

Adjudant Ton Kosterman

Ton
Frank

Adjudant Frank

Mijn naam is Frank Toonen en ik ben 42 jaar. Trotse vader van 3 kinderen, Sem 14 jaar en Tijmen en Lizzie van 11 jaar.

Ik ben geboren en opgegroeid in Wijchen op de Heilige Stoel. Op mijn 15 zijn wij verhuisd naar de andere kant van het dorp, Wijchen oost. Sinds een aantal jaren woon ik in Overasselt.

Mijn vader komt uit Alverna en is een zoon van Piet d’n Beer. Mijn moeder is opgegroeid bij de molen in Wijchen.

Ik werk bij Aon Risk Solutions. Dit is een makelaar in verzekeringen voor bedrijven. Voor mijn werk ben ik veel in Rotterdam en Amsterdam. Omdat het werk zo leuk is vind ik het reizen geen probleem.

Mijn hobby’s zijn op reis gaan, met de kinderen heerlijk naar de camping in het buitenland en zonder de kinderen avontuurlijk naar verre landen.

Daarnaast golf ik heel graag. Bij een vereniging uit mijn dorp of met vrienden op mooie banen in Nederland.

Ieder jaar vanaf september ben ik bezig met het organiseren van een nieuwjaarsfeest in Overasselt, het Poejersuukerbal. Samen met een vriendengroep verzorgen wij een spetterende, gezellig feestavond vol muziek en entertainment.

Carnaval vier ik al vanaf jongs af aan bij het jeugdhuis in de Woezik tot in de kelder van zaal Sterrebosch. Tegenwoordig zit ik in het bestuur van carnavals vereniging KZMU (Krek Zo Mot Ut) uit Overasselt.

Samen carnaval vieren is wat ik gezellig vind. Dus kom allen samen met ons dit mooie feest vieren dit jaar!!

Alaaf

Page Lisanne

Als allereerste zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Lisanne Peters en ben 22 jaar. Geboren en getogen OP Alverna en sinds kort woon ik samen met mijn vriend Tom op de Pieterzeemanstraat. Ik ben werkzaam als filiaalmanager bij parfumerie Douglas.

Ik kom uit een echt carnavals gezin. Met mijn vader als mede oprichter van de Neutekrakers Zit het feesten in mijn bloed. En ga ik van kids af aan overal mee naar toe.

Dit jaar was het dan zover, ik werd gevraagd om page te worden bij de prins van Wijchen en daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen!

We gaan er met z’n alle een top jaar van maken! En ik kijk er naar uit om jullie overal tegen te komen deze carnaval.

3x Alaaf!

Liefs Lisanne x

Lisanne
Lotte

Page Lotte

Ik ben Lotte Willems en ben 22 lentes jong.
En woon op het mooie Alverna bij mijn ouders en broer Bob.

En werkzaam als leidinggevende bij restaurant Gossimijne in Oss.

Hobby’s zijn dansjes en drankjes doen met mijn vrienden en vriendinnen.

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met de carnaval. Van mee lopen met de optocht met de kids van Alverna en met het dweilorkest de Neutekrakers waar mijn vader bij speelt.

Dit jaar wordt een stille droom toch wel werkelijkheid, al 21 jaar samen carnaval vieren met Lisanne en nu samen page zijn bij de prins van het Urnerijk.
Ik heb er ontzettend veel zin in en laten we er samen een mooi feest van maken.

Liefs,

Secretariaat prinsengroep Wijchens joar 2018:

Pieter Zeemanstraat 6

6603 AW Wijchen

Tel. 06 – 50 60 40 57

E-mail: prinsengroep2018@urnerijk.nl

Rek.nr. NL91 RABO 0304966223

t.n.v. Prinsengroep 2018