Prinsengroep 2016

Prins John

Prins John

Hallo ik ben John Holl, getrouwd en heb 3 kinderen mijn beroep is “ondernemer in de breedste zin van het woord”

Veel mensen kennen mij ook als een verwoed Oranje supporter en ik wilde mij daar voor nog wel eens verkleden als  een rondborstige dame die dol was op Kaas, Frau Antje dus, maar ik ben daar sinds het laatste toernooi in Brazilië mee gestopt. Helaas is het sindsdien met het Nederlands elftal bergafwaarts gegaan en hebben we ons zelfs niet kunnen plaatsen voor het EK in Frankrijk en huilt mijn oranje hart!

Mijn hobby’s zijn in ieder geval niet het aantrekken van dameskleren voor de spiegel, dat was echt  een gelegenheidsstunt die voort is gevloeid uit de carnaval waar ik was uitverkoren om voor de KWAK (een hele gezellige carnavals club)  prinses Antje van de Kwak te mogen zijn. Dit pak is later zelfs op tv bij SBS6 nog geveild voor het goede doel en heeft nog een leuk bedrag opgebracht!

Verder heb ik een grote interesse in klassieke automobielen en mag daar graag een stukje mee gaan rijden met mijn lieftallige echtgenote en verder heb ik ook nog wat visjes rond zwemmen, waar ik mijn tijd wel mee kan vol maken.

Ik doe ook nog aan watersport bij de Batavier in Niftrik en ga regelmatig naar de sportschool om mijn conditie op peil te houden en sla wel eens een balletje op de tennisbaan, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben.

En ja Carnaval is ook een grote hobby van mij, vanaf mijn jeugd vier ik het carnavalsfeest al op uitbundige wijze en was zelfs in 2007 de adjudant van Prins Pieter de 1e.

Ik vind het elk jaar weer schitterend om een outfit te bedenken, die is gelinkt aan het thema van dat jaar wat door de prins is bedacht, en ben er iedere dag bij  met onze vriendengroep de Slurpers om er elk jaar weer een gezellig feestje van te maken in ons Urnerijk.

Ja en dit jaar heb ik de grote eer om de prins van het Urnerijk te mogen zijn. Ik verheug mij er enorm op, om samen met alle Urnerijkers en mijn mooie pages Lize en Merel en mijn Adjudanten Frank en Appie er een prachtig mooi jaar van te gaan maken in het “Foute Joar”

Alaaf!

Adjudant Frank

Hallo mijn naam is Frank Spanjaards en ik ben 47 jaar.

Ik heb 2 kinderen, een dochter Bo van 18 en een zoon Indy van 16.

Ik woon samen met de schoonzus van prins John d’n twidde genaamd Esther.

Sinds twee jaar ben ik werkzaam bij Technisch Bureau Holl, waar ik met veel plezier werk.

Mijn hobby’s zijn voetbal, in mijn jeugd heb ik bij AWC gevoetbald, mijn zoon voetbalt  er nu ook en daar ga ik met veel plezier naar kijken.

Zelf zit ik bij carnavalsvereniging “Los Lollig”, waarmee wij vorig jaar nog eerste zijn geworden bij de wagens in de Wijchense Reut.

Carnaval is een leuke tijd, waar je lekker uit je dak kan gaan,

Daarom vind ik het ook een eer, dat prins John d’n twidde mijn gevraagd heeft, om zijn adjudant te zijn met het mooie jaar, “Het Foute joar”.

Alaaf

Frank
Appie

Adjudant Ap

Alaaf, ik ben Albert van Drumpt  51jaar  ondernemer, en eigenaar van Charo reclame en het Post.nl BusinesPoint aan de Kruisbergseweg  58 in het Urnerijk.

Getrouwd met Charon. Ik heb een zoon Tim en dochter Lize.

Ik mag graag op donderdag avond in de zaal een balletje trappen bij het welbekende Monday United!

Daar is dit seizoen nog niet veel van gekomen door een blessure (ja ben ook al 51)

Ik hou van lekker eten en op zijn tijd een drankje nuttigen sla ik ook niet af. Ik kijk graag voetbal in het weekend, waarbij de voorkeur uitgaat naar de Spaanse competitie.

Ik probeer deze activiteiten altijd te combineren met mijn werk, wat helaas niet altijd lukt.

Mijn affiniteit met carnaval komt voort uit onze jarenlange samenwerking met het UK en sponsoring van het UK.

Begin jaren 90 heb ik ene mister Johnnie Holl leren kennen, mede doordat onze dochters bij elkaar op de crèche zaten. Onze meisjes konden en kunnen het nog steeds samen goed vinden.

Gaandeweg de jaren hebben we samen menig carnavalletje  gevierd, en ook  al een aantal keren op de prinsenlotto gestaan en ja, ook wel eens gesproken over het beklimmen van de Wijchense Prinsentroon.

We hebben toen voorgesteld als ik ooit prins word, word jij dan……?

Dus toen ik dit jaar werd gebeld en mij de vraag werd gesteld of ik interesse zou hebben om de adjudanten rol te gaan bekleden het aankomende jaar, wilde ik wel wat meer info hebben.

Er werd gezegd dat  onze Lize page zou worden. En toen Merel Holl de andere page bleek te zijn was de link al snel gelegd.

Dat kon niemand anders zijn dan John Holl dacht ik.

En ja…. als dan Frank Spanjaards de andere adjudant gaat worden, dan gaan we er voor!

Al deze personen ken ik al honderdduuzend jaar. Dus ik zeg Gas Erop!

Verder wil ik iedereen veel plezier wensen in het “Foute Joar”

We gaan proberen er een gezellig carnaval voor iedereen van te maken dit jaar.

Dikke vette Foute Carnavalsgroet .

Ap.

Page Lize

Mijn naam is Lize van Drumpt en ik ben 21 jaar jong.

Ik woon in het centrum van Wijchen en ben fulltime werkzaam in het leukste reclame bedrijf van Wijchen Charo Reclame! Hier ben ik altijd te vinden samen met mijn ouders en mede-adjudant  Albert & Charon van Drumpt. Verder ga ik graag op stap met mijn vriendinnen en in de zomer maanden gaan we regelmatig naar festivals.

Carnaval is er al van kleins af aan al ingegoten, samen met Merel van de optocht tot de kindermiddag in zaal Verploegen en van het jeugdhonk in de Woezik naar Sterrebosch en ’t Witte Paard.

Samen met alle urnerijkers weet ik zeker dat we er een super goed Fout joar van gaan maken, en natuurlijk dit alles onder het motto:

“Wie met de carnaval 4 dagen feest, die blijft gezond van lijf en geest’’!

Page Lize
Merel

Page Merel

Mijn naam is Merel Holl, ik ben 21 jaar en kom uit Wijchen. Ik werk met veel liefde in mijn schoonheidssalon aan huis. Daarnaast verkoop  ik nog de heerlijkste geuren en cosmetica bij Parfumerie Douglas in Wijchen. Ik ben echt een gezelligheidsmens hoe meer zielen, hoe meer vreugd! In ons gezin zijn wij altijd erg betrokken bij de carnaval. Ik ken iedereen van onze prinsen groep persoonlijk heel erg goed. Zo is Lize al mijn leven lang mijn beste vriendin. En Frank heeft verkering met mijn lieve tante Esther. En samen met alle Urnerijkers gaan we  er een goed fout feestje van maken!

Secretariaat Prinsengroep Foute Joar 2016:
De Flier 3588
6605 ZL WIJCHEN
Tel.: 06-41947019
E-mail: prinsengroep2016@urnerijk.nl
Rek.nr. NL91 RABO 0304 9662 23 t.n.v. Prinsengroep 2016