Beste carnavalsvrienden,

Wij hebben een een fantastisch Fout carnaval achter der rug. Alle verenigingen, carnavalsgroepen, club van 111, sponsoren, horeca, dweilorkesten, DJ’s, B & W, gemeente Wijchen, Pastor Cees Janssen en alle andere Urnerijkers, hartelijk dank!

Omdat wij het openbaar carnaval altijd willen verbeteren, houden wij voor alle Urnerijkers altijd een evaluatievergadering. Dit heet de BALV (Buitengewone Algemene Leden Vergadering). Wij evalueren dan de carnaval samen met het bestuur, (Jeugd)Prinsengroep, alle carnavalsverenigingen, groepen en alle andere Urnerijkers die een positieve of kritische noot willen laten horen over het carnaval in het Urnerijk.

Wij nodigen u dan ook van harte uit voor de BALV op donderdag 3 maart om 20.00 uur in zaal de Markies op Alverna.

U dient zich voor deze vergadering wel aan te melden door een e-mail te sturen naar info@urnerijk.nl (per vereniging of groep max. 2 personen)